Extension by best poker site the nr. 1 poker site.

A vállalatunk két dolgozója (Dr. Szabadi Nóra, Dr. Palla Roland)  2013. 03. 01-től kijelölt repülőorvos (AME), a rendelőink pedig a Nemzeti Közlekedési hatóság által megvizsgált és megfelelő minősítéssel rendelkezik a vizsgálatokhoz, CLASS 2-es osztályban. 

Dr. Szklenárik György főorvos kolléga 2013. Októbertől Magyarországon hajóorvosi vizsgálatokat is végezhet. Jöhetnek hozzánk a Magyarország hivatásos hajósai (minden olyan dolgozó, aki vízi járművön végez munkát) és a kedvtelésből hajózók. A nemzetközi hajósok közül a 3-as és 4-es tengeri hajósok. 

Várjuk önöket földön-vízen-levegőben a szokásos rendelési időnkben, a legjobb az email-es bejelentkezés. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">E-MAIL küldése.

Szeretném tájékoztatni önöket, hogy 2017. 07. 01-től a hatósági díj összege nulla forintra változott, azaz eltörölték. Így az adminisztráció egy kicsit gyorsult, és "csak" az orvosi díjat kell majd a vizsgálatkor megfizetniük. Ez első alkalommal 13.800 Ft; meghosszabbítás, megújítás esetén 9.200 Ft.

Szeretnénk segíteni a pilótajelöltek felkészülését, ezért elérhetővé tesszük a repülés-egészségügyi előadásunkat! Mindenkinek sikeres vizsgát kívánok!

1. ELŐADÁS LETÖLTÉSE ITT.

2. ELŐADÁS LETÖLTÉSE ITT.

(Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Nyúl és környéke; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Budapest és környéke; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Győr és környéke), de természetesen a telefonok is elérhetőek.

PR design 2013. Joomla templates 2.5.