Extension by best poker site the nr. 1 poker site.

 

Kedves Érdeklődő

Teljes körű, cégekre szabott foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást - üzemorvosi ellátást - nyújtunk szerződött Partnereink számára a lehető leggyorsabb előjegyzéssel, sürgős esetben aznap. Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő igényei szerint végezzük a munkánkat, a rugalmasságunk nagyon nagy erényünk.
Minden kategória számára biztosítunk alkalmassági vizsgálatot, a díjtételbe beleértve az egészségügyi kiskönyv kiállítását, melyhez a bőrgyógyászati vizsgálat ingyenes.

A 89/1995. számú kormányrendelet értelmében minden cégnek kötelező üzemorvosi ellátást biztosítani alkalmazottjai részére. Tehát mindenkit várunk, aki bért, fizetést kap, vagy vesz fel a cégétől.

Célunk, hogy megelőzzük a nem szükségszerű megbetegedéseket, és védjük a munkáltatót a nem jogszerű kárigényektől. Megkönnyítjük az adminisztrációt, nem terheli többletmunka a munkáltatót. Segítjük a törvényi előírások betartását a munkáltatók és a munkavállalók számára. Rugalmasan szervezzük a szolgáltatást.

2013-tól, a rendelőnk két egyetemnek is képzőhelye, fiatal szakorvos jelöltjeinek, és oktató szakorvosaink magas szakmai színvonalra képesek.

Szeretném tájékoztatni a kedves hozzánk forduló partnereinket, hogy fennálló szerződésünk 5.1-es pontjában változás lesz 2018. 01. 01-től. Tíz éve változatlan üzemorvosi térítési díja emelkedni fog ezer forinttal dolgozónként, azaz 8000 Ft-ról 9000 Ft-ra. 2017. 01. 01-től pedig új szerződést, már csak emelt áron kötünk. Célunk az eddigi magas szakmai színvonal emelése, ezért a szakmájukat szerető, kiemelt tudású és munkabírású kollégákkal szeretnék együtt dolgozni, akik az önök érdekében tevékenykednek. Ezért köszönjük megértésüket az emelés miatt. Természetesen módjukban áll a szerződésünket megszüntetve új üzemorvost választani. Ezt írásban kell jelezni legkésőbb 2017. 12. 01-ig, azaz 30 nappal az év forduló előtt. Köszönöm!

 

A lenti sorokra kattintva tudjon meg többet rólunk!

 

1 Szerződés
2 Nyomtatványok
3 Fontos információk, törvények, magyarázatok
4 Foglalkozás-egészségügyi rendelési idő
5 Elsősegély tanfolyam
PR design 2013. Joomla templates 2.5.